Inkeri Keskitalo

Bemer
Bemer

Vakuutuin itse Bemer laitteista

Tutustuin ensi kerran Bemerin fysikaaliseen mikroverisuoniterapiaan, kun vasemman polveni sisäpuolen sidekudokset revähtivät v.2017. Jalkani vääntyi polvesta 90 astetta ulospäin rattikelkalla laskiessa lapsenlapseni kanssa. Polvi oli erittäin kipeä ja turvoksissa.

Terapeuttini antoi ”jotain” valohoitoa, jota ei saanut katsoa ja joka ei tuntunut miltään. Hän kyllä esitteli Bemerin minulle, mutta silloin ei ollut oikea aika, enkä ollut tarpeeksi sairas.

Tammikuussa 2020 loukkasin selkäni pahasti hiihtoladulla kaatuessani ja sain lannenikama ykkösen kompressiomurtuman ja viereiset nikamatkin saivat samalla osumaa.

Oli vähällä etten halvaantunut. Ensimmäisen vuoden kävin omt-terapeutilla jatkuvasti ja liikuin maltillisesti.  Selkä tuli kyllä paremmaksi, mutta ei sietänyt edes 5 kg kantamista puolta kilometriä. Valtava polte pakotti antamaan repun pois.

Haluan jakaa tietoa eteenpäin muillekin ihmisille

Edessä olisi jäykistäminen skolioosin takia vuosi tapaturmasta eli tammikuussa 2021. Otin silloin ”yllättäen” vanhaan ystävääni yhteyttä ja kysyin häneltä muuten vain,  miten hän voi. Hän alkoi kertoa Bemerin positiivista vaikutuksista omaan vireystasoonsa, diabetekseen ja sydämen vajaatoimintaan.

Muutaman päivän päästä olin tilannut itselleni hänen kautta Bemer Pro laitteen ja aloin myös jälleenmyyjäksi hänen ohjaamanaan samalla puhelinsoitolla, niin upealta mikroverenkierron merkityksen tiedostaminen tuntui.

Halusin jakaa tietoa eteenpäin muillekin ihmisille. Kävin fysiatri Veli-Pekka Valkosen luona varmistumassa selkäni kunnosta ja mahdollisuuksista. Napakan tutkimuksen jälkeen hänen neuvonsa oli laadukas lihashuolto ja Bemer päivittäin. Äläkä katso röntgen kuvaa!

Bemer
Bemer

Käytän Bemeriä säännöllisesti

Käytän säännöllisesti Bemeriä aamuin illoin 8 min ajan sekä kohdehoitoja selkään ”päiväunien” aikana ja olen kivuton. Laadukas ja monipuolinen lihashuolto Santasportin liikunnanohjaajien ohjauksissa tukee kuntoutumistani.  

Jos kiinnostuit, ota reilusti yhteyttä niin kerron ja esittelen ainutlaatuista Bemer fysikaalista verisuoniterapialaitetta sinulle tai ystävillesi.

Hellisolujasi.fi sivuilla on vuodesta 2016 asti suomalaisten tarinoita, kuinka Bemer mikroverenkiertoa elvyttävä laite on ollut tukemassa heidän kuntoutumista ja palautumista fyysisistä rasituksista.