Ihminen Tavattavissa

Kokonaisvaltainen hyvinvointi on minulle tärkeää.

Kuka olen

Muutama sana minusta

Olen Inkeri Keskitalo Rovaniemeltä, noin kuusikymppinen nainen, vaimo, äiti, sisko, mummi, täti, ystävä, fysioterapeutti ja paljon, paljon muuta!

Kokonaisvaltainen hyvinvointi on minulle tärkeää, mikä välittyy milloin lähimmäisen katseesta, hymystä, arkipäivän ravinnosta, luonnon kauneudesta, levosta, hiljaisuudesta ja ”toiminnan ylevyydestä ja kehittymisen autuudesta” Kalidason sanoin. Iloitsen jokaisesta päivästä. Koen olevani ”rikas”, koska minulla on palkitseva työ lasten parissa. Elämäni tarkoitus on olla onnellinen aivan pienistäkin asioista. Osaan jo kuunnella omia tarpeitani ja voida hyvin, sillä olen kuullut ”Parasta, mitä terapeutti voi antaa asiakkaalleen, on itse voida hyvin” Martti LIndqvist.

Olen valmistunut Helsingistä lääkintävoimistelijaksi v.1975. Lapset ovat aina olleet lähellä sydäntäni ja muutettuani Lappiin lasten syntymän jälkeen ryhdyin v.1985 itsenäiseksi ammatinharjoittajaksi nimellä Tmi Inkeri Keskitalo. Omien lasteni sairastelut saivat minut laajentamaan toimenkuvaani vyöhyketerapian puolelle. Ihminen on enemmän kuin lihat ja luut. Kalvot, meridaiaanit ,ihmisen mieli alkoivat kiinostaa ja kiinnostavat edelleen, Ndt-Bobath ja Ndt-Bobath vauvakurssin kävin 1990-luvulla, välillä vammaisuinnin ja -laskettelukursseja, sillä Ounasvaaran laskettelukeskus näkyi keittiöni ikkunasta.

Ihminen Tavattavissa-mentor koulutuksen myötä minun on ollut helpompi syvemmin kohdata itseni vahvuuksia ja puutteita, lapsiasiakkaitani ja heidän lähellä olevia aikuisiaan ja olla kaikenkaikkiaan armollisempi, sillä koen näkeväni itseni ja heidät kokonaisvaltaisemmin. ”Tärkeintä ei ole mitä teet, vaan kuka olet”.

Fysioterapeutti

Olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 1975. Vuosina 1985-1992 olen kouluttautunut vammaislaskettelun ja erityisryhmien vesivoimistelun ja uinnin ohjaajaksi.

Ndt-fysioterapeutti

Ndt-fysioterapeutin pätevyyden sain vuonna 1995 Suomen CP-terapiayhdistyksen kouluttamana. Vauvakurssin kävin vuonna 2000 ja vauvakurssin syventäviä tietoja opiskelin lisää vuosina 2001 ja 2003.

Vyöhyketerapeutti

Vyöhyketerapeutiksi valmistuin vuonna 1990 Charles Ersdalin oppien mukaan. Koulutus selvensi minulle ihmisen moninaisuuden.

Ihminen Tavattavissa -mentor

Olen valmistanut Tommy Hellstenin koulutuksessa Ihminen Tavattavissa -mentoriksi vuonna 2012. Koulutus oli nelivuotinen ja auttoi entistä paremmin ymmärtämään asioita, jotka vaikuttavat ihmisen kehitykseen ja käyttäytymiseen.

Takaisin alkuun